sâmbătă, 19 septembrie 2009

Recrutez!!!

Ca suntem pe ultima suta de metrii toti am simtit-o sau o simtitm.
Ultima suta de metrii...
A cui?
A cui ultima suta de metrii?
Eliberat din lanturi si prejudecati!Acceptand ideea de Dumnezeu ca si Creator!Acceptand ideea ca Iisus Hristos nu a fost decat o persoana care a inteles ca si el si toti ceilalti la origine sunt parti din acest Dumnezeu si ca "a face minuni" e ceva ce e in natura noastra...ma declar pregatit sa schimb mentalitati si vieti!

Repet intrebarea: A cui ultima suta de metrii?

A mea in nici un caz!

Pregateste-te psihic pentru ceea ce urmeaza sa vina!Sfarsitul lumii nu inseamna si sfarsitul nostru ca specie sau sfarsitul vietii pe pamant.Inceteaza sa mai asimilezi informatii eronate.Sfarsit lumii "lor" my friend...e aproape.
Profita de acest har...inteligenta!Nu fi lenes...e simplu sa vezi mai departe de ceea ce "ei" SUNT DISPUSI SA ITI ARATE.
Speriat?Confuz?



Relaxeaza-te!

Nu fac decat sa incerc sa te ajut...sa ma ajut!Nu fac decat sa te fac sa intelegi...sa ma ajuti sa inteleg!

Secolul vitezei urmat de secolul religiei.Asa se spune...
E fals!
Secolul vitezei urmat de secolul spiritualitatii!!! Asta e adevarul.
In cea mai mare viteza trebuie sa iei legatura cu latura ta spirituala.Creeaza si consolideaza in jurul tau armonia.Construieste ti acest scut de bine care sa te protejeze de rau.
E simplu!
Nu te pune nimeni sa cumperi nisip si ciment.Nu ai nevoie de caramizi.Nu cauta pe internet o echipa de zidari.Zidul tau se construieste singur.Caramizile sunt faptele tale bune!Mortarul care tine legate aceste caramizi nu e un amestec de apa ciment si nisip.E un amestec de armonie acceptare si relaxare!
Nu vezi logica?
E simplu...
Caramizi = fapte bune
Mortar = armonie+acceptare+relaxare.
In clipa in care ai adus in viata ta "caramizile" si "mortarul"...zidul se construieste de la sine.Cu toate ca nu ai sa il vezi ai sa stii ca el este acolo si ca isi face treaba bine.
Accepta-ti defectele si indreapta le!
Acceptati-ti calitatile si lucreaza la ele...pune-le in valoare.
Acest zid nu te izoleaza...acest zid te integreaza...
O casa in mijlocul campului este mult mai expusa in fata ploii si a vantului decat un apartament la etajul 3 intr-un bloc cu 10 etaje.
Zidul tau se va uni cu zidurile celorlalti din jurul tau.Zidul nostru comun se va inalta sa ne apere si sa ne salveze!NU PIERDE VREMEA!Cine nu intelege acum...nu va intelege niciodata...e pierdut.Canalizeaza ti energia pentru inceput doar spre tine.TU esti primul tau proiect.Tu esti prima schimbare.Restul vine de la sine.Vei fi uimit sa vezi cum starea ta de armonie si relaxare va aduce armonie si relaxare in ceilalti.
Nu ai nimic de pierdut!
Sau...ai pierdut tot!
NU UITA sa traiesti in armonie cu tine si cu tot ce te inconjoara,NU UITA sa accepti tot ce te inconjoara asa cum este fara sa simti nevoia sa il schimbi in functie de necesitatile tale.Invata sa accepti...PUNCT!Relaxat si detasat de toate problemele si grijile concentreaza-te sa iti daruiesti echilibru si pace!
Aromizeaza-te si echilibreaza-te!Nu stiu cum sa te invat sa faci asta...
Pentru mine e simplu...fac ceea ce simt atata timp cat ceea ce fac,ma face sa ma simt bine!
Te-am ametit?
Nu te stresa...o sa intelegem noi si asta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu