duminică, 15 februarie 2009

vip post-mortem


Evit subiectul!
Incerc sa'l evit dar nu se mai poate...
Am inteles k era hambalist...
Am inteles k l'a injunghiat unu' in inima intr'un club si a murit.
Am inteles tristetea si durerea momentului...
Nu prea inteleg dc s'a ajuns la nume de strazi...zile de doliu...momente de reculegere...stii...onoruri aduse unui erou...
Pai...ce a facut?
Cumva...
"Un militar român a fost ucis şi alţi patru au fost răniţi ieri, în jurul orei 10:00, ora României, în Afganistan, informează MApN. Batalionul 30 Vînători de Munte “Dragoslavele” din Cîmpulung Muscel, din care făceau parte militarul mort, dar şi colegii săi răniţi, se afla într-o misiune de patrulare pe Autostrada A1 (Qalat – Kabul), la aproximativ 20 de kilometri de Qalat. Soldaţii se aflau într-un transportor amfibiu blindat care a trecut peste un dispozitiv exploziv improvizat. În urma exploziei, sergentul major Dragoş Traian Alexandrescu, în vîrstă de 32 de ani, a fost ucis. Militarul era căsătorit, avea doi copii şi era angajat al MApN din 2003. Militarii răniţi au primit asistenţă medicală la faţa locului, după care au fost transportaţi la Spitalul militar din Baza Lagman. Muscelenii au ajuns în Afganistan în iulie 2008 şi au preluat de la militarii Batalionului 300 Infanterie Mecanizată “Sfîntul Andrei” din Galaţi misiuni de sprijinire a Armatei şi Poliţiei afgane şi patrulare, de asistenţă umanitară. Un alt rol al militarilor români era acela de a participa la proiecte de dezvoltare iniţiate de Echipa de Reconstrucţie Provincială din Zabul."
...si nu stim?
Soldatul a fost subiect de stiri timp de 15 minute pe 4 posturi de televiziune...si a disparut!
Si nu am vazut caseta filmata cu el sarind in aer...
Nu a plans Basescu...
Nu au fost in studio la Diaconescu invitati Lazarus si nea Petrica sa'si exprime parerea de genisti in ce priveste compozitia bombei...
Nimic.
O stire seaca...
S'a intamplat...asta este...
Nu inteleg disperarea asta a noastra in momentele de cumpana.Avem tendinta sa transformam orice in circ...din neamul "bocitoarelor" facem parte toti.
Dak eram scotieni,m'ar fi chemat Lacramior Plangarel din clanul Bocitoarelor...nemuritor!
Nenorociri se intampla...lumea e plina de drame...STIU!
Pe mine ma intereseaza pe ce criterii se face promovarea...dc unele ajung la tv in timp c altele dispar ca si cum nu ar fi existat vreodata?
Cu c e mai grav sa fi injunghiat in club decat arunkt in aer in Irak?
De ce iti e frica nu scapi...si nu o sa scapam...
Lumea e razna!
E razna si...nu avem frana...suntem in cadere libera...ne ducem in cap!
Mai e putin si o sa ne ia dracu!
...
Jaf la depozitul de armament...
Jaf la casa de schimb...
ZERO suspecti!
...hmmm...se poate...
...e loc...
Jaf la banca!
Ai vazut "Dispari in 60 de secunde"?N'ai vazut 2'ul sigur..."Dispari in 60 de secunde cu 70.000 Euro - Inviziblii"
D'aia zic...e momentul...sa ne dam cu parerea si...sa scoatem un Ghid De Supravietuire.
"Cum sa scapi cu viata intr'o lume razna!"
Ce nu intelegi tu ca si cetatean...cetatean cocosat de griji si de probleme e ca...de la sa sparga banca...la ...sa sparga casa...e o formalitate!E trist sa iti pierzi orice urma de siguranta nu?
Ej banuit k ai bani?
Sa fie primit!
Esti o potentiala victima...
Ink 8000 de someri...
Ink 8000 de oameni fara nicio perspectiva...
Ink 8000 de potentiali infractori!
Cum era o vorba prin anii '90..."...k'n Bronx"...
Usiile incuiate!
Nu iesiti noaptea pe strada!
Mergeti in grupuri!
Traiti in teroare!
Urmeaza alegeri...iar noi ne dorim sa fiti capiati!
Dak ne votati promitem solemn k vom rezolva toate aceste probleme si'n romania infractionalitatea va scadea simtitor!
Opinii...pareri....instinctul de conservare?
Astept...

2 comentarii:

  1. pai...despre soldatul mort in irak sunt o gramada de cretinoizi care 'or sa spuna"dracu' l-a pus sa se duca acolo?las' ca asa le trebuie,ca nu se mai satura".da,ok.de acord,e o drama!dar e ridicata la rang national pentru ca vine.suntem suficient de imbecil sa zambim la necazul altuia.
    ca atunci cand un coleg iti zice ca-i e rau,si pe tine te buseste rasul,sau cel putin zambesti,si-l intrebi"sa mori tu?"

    RăspundețiȘtergere
  2. intr-adevar..nu era cazul sa se faca chiar asa circ cu handbalistul..cand altii sunt aruncati in aer prin iraq si nu se vb atata despre ei...amandoua sunt la fel d grave...dar asa suntem noi romanii..mai ales presa..aici si presa e de vina...soldatii mor mereu..asa cum zicea si sabina cine i a pus sa se duca acolo....dar handbalistii..mai rar mor injunghiati....
    dumnezeu sa ii ierte pe toti..
    si mai avem la ceva un talent...la furat...si la luat spaga.si ascuns dovezi...chiar imi povestea o colega cum trecea pe strada..2 tigani spargeau o dubitza..se uitau 2 femei la ei..dar ei isi vedeau de treaba...NEPASARE! nu au dat un telefon...nimik...si cum zice un mare maestru in viata...TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL

    RăspundețiȘtergere